I Feet Pedicure

I Feet Pedicure

www.i-feet.nl

Op de website van I Feet pedicure was alle informatie te vinden maar de afbeeldingen waren niet meer beschikbaar en de layout was wat gedateerd. Met een modern Word Press theme en een paar kleine aanpassingen ziet het er allemaal net even frisser en eigentijdser uit. De kleuren van de “oude” website waren prima dus hebben we deze overgenomen. Qua teksten is het omzetten van de website een mooi moment om deze nog eens na te lezen en daar waar nodig aan te passen.

Website www.i-feet.nl

Thriving Warrior

website Thriving Warrior

www.thrivingwarrior.nl

Voor Thriving Warrior is alleen de opmaak van de website verzorgd. Hierbij zijn de gewenste plugins, het SSL certificaat en de Facebook koppeling geïnstalleerd. Zo is er kosten efficiënt een website op maat gerealiseerd met behoud van vrijheid v.w.b. de eigen content van de ondernemer.

Website: www.thrivingwarrior.nl

Inktshop Roosendaal

frond page Inktshop Roosendaal

www.inktshoproosendaal.nl

Op de website van inktshop Roosendaal was alle informatie te vinden die je als klant nodig hebt. Het geheel moest alleen in een modern en eigentijds jasje gestoken worden. In overleg is voor een kleuren palet gekozen wat aansluit bij de wensen van de Inktshop en toch eigentijds is.

Website www.inktshoproosendaal.nl

Laurienvanderholst.com

laurienvanderholst.com by Designed by LAu

www.laurienvanderholst.com

Voor mijzelf als Fashion model heb ik de website www.laurienvanderholst.com ontworpen waarbij de (potentiele) klant snel een goed beeld heeft. Het bijhouden van de nieuwste foto’s en video’s is belangrijk omdat de mode ook snel veranderd. Zodra er nieuwe shows gelopen zijn of er een nieuw magazine uit komt worden die bijgewerkt op de website. Als model kom je altijd naturel op een casting. Dit wil ik ook met deze website uitstralen.

Wil je ook een passende website? mail mij dan!

Website:  www.laurienvanderholst.com